Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Παράσχος:"Είναι ελεεινοί και τρισάθλιοι..."



Για αλλοίωση του αποτελέσματος, έκανε λόγο ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα των Σερρών."Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί δεν μπορώ να δώσω συγχαρητήρια στο συνάδελφο για την άνοδο. Η ομάδα μου από το πρώτο ματς μέχρι το τελευταίο ένιωσε το πιο άσχημο πρόσωπο. Αντί να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ασχολούμαστε με αυτούς τους ελεεινούς και τρισάθλιους. Σήμερα έγινε αλλοίωση αποτελέσματος. Και με τις κάρτες που δόθηκαν και με το πεντακάθαρο γκολ. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και των πλέι οφ και είναι κρίμα που δεν βρισκόμαστε στη Σούπερ Λιγκ", τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Δηλώσεις: Αθανασιάδης: "Τυχαίο; Δεν νομίζω", Παπάζογλου:"Δεν έχει σημασία που σκόραρα εγώ", Γεωργιάδης:"Είμασταν πιο έτοιμοι"


Τρισευτυχισμένοι για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία ήταν οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ.
Αποτελέσματα play off:Πανσερραϊκός-ΟΦΗ 1-1, Πιερικός-Εθνικός 3-3
Αποτελέσματα play out:Θρασύβουλος -Δόξα Δράμας 1-1
Ρόδος-Ιωνικός 1-1
Πέφτει στη Γ'Εθνική η Ρόδος.Ανεβαίνει στην Α'Εθνική ο Πανσερραϊκός


"Ξέραμε ότι ήμασταν η πιο έτοιμη ομάδα και παρουσιαστήκαμε ακόμα πιο έτοιμοι στα πλέι οφ. Πήραμε μια δίκαιη άνοδο. Ηταν ολόκληρη η χρονιά για μια ολόκληρη πόλη", δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Από την πλευρά του, ο Στέφανος Αθανασιάδης είπε: "Ημασταν οι καλύτεροι Με την γενικότερη παρουσία μας δείξαμε πως αξίζαμε την άνοδο. Κοντά στα Χριστούγεννα σκεφτόμασταν τα πλέι άουτ και στη συνέχεια τα πλέι οφ. Αυτό δείχνει την προσπάθειά μας. Τυχαίο; Δεν νομίζω".
Τέλος, ο χρυσός σκόρερ,
Τάσος Παπάζογλου, είπε: "Σημασία έχει ότι κερδίσαμε την άνοδο και όχι ότι σκόραρα εγώ. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Το γκολ το αφιερώνω στην ανιψούλα μου".
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog