Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Λίνεν: "Πρόκριση από τον πρώτο αγώνα"

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός πρέπει να "κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Έβαντ Λίνεν.

Ο Ηρακλής πετάει για Ιταλία

Αναχώρησε σήμερα νωρίς το πρωί (Τετάρτη 28/7) για την Ιταλία η αποστολή του Ηρακλή προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της στο αθλητικό κέντρο της Γιουβέντους.
Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν 23 ποδοσφαιριστές και είναι η εξής:
Κατσαμπής, Κρέιτσι, Κατσικάς, Σαρακατσάνος, Αλετσένου, Κανακούδης, Καρλίνιος, Μάρα, Γκαρσία, Ραντούικο, Παπαστεριανός, Βουτσιάς, Γιάκομπ, Κομπαγιάσι, Σολτάνι, Στάμου, Πιτσόκος, Βέλλιος, Ηλιάδης, Ζοτ, Μπαντής, Μέλκας, Σκέντερ.
Εννοείται ότι στην αποστολή μετέχει η τεχνική ηγεσία, η ιατρική ομάδα και το υποστηρικτικό τιμ.
Αρχηγός αποστολής είναι ο γενικός αρχηγός, Γρηγόρης Φανάρας.

Οι 21 του Άρη



O Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε στους παίκτες του τα μέλη που θα συμπληρώσουν την αποστολή των 21 των "κιτρίνων" για τον αγώνα με την Γαγκελόνια :

Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Μεντί Ναφτί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντειβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέ
γκα.

Παίκτες και προπονητικό τιμ του συλλόγου αναχώρησαν, σήμερα στις 8 π.μ. με πτήση τσάρτερ για την Βαρσοβία και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στο Μπίαλστοκ. Η ομάδα θα διαμείνει στο ξενοδοχείο Golebiewski, από όπου φίλοι της ομάδας από το εξωτερικό μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια.

Επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Αυστρία

Από τις 18:20 της Τρίτης (27/7) η αποστολή τουΠαναθηναϊκού, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Κίτσμπουχελ της Αυστρίας, βρίσκεται στην Αθήνα.


Ακολουθούν δηλώσεις μερικών παικτών:

Βλάνταν Ίβιτς: "Να σκοράρουμε στο Αμστερνταμ"


Αναλυτικά η συνέντευξη του Σέρβου μέσου του ΠΑΟΚ στην εφημερίδα "King Bet" :


-Βλάνταν, θα προλάβεις το ματς στο «Αμστερνταμ Αρένα»;
"Γίνεται αγώνας δρόμου, η αλήθεια είναι ότι πονάω λίγο ακόμα. Θα περιμένω ακόμα μία προπόνηση για να δούμε αν βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Θα δούμε... Ισως είναι προτιμότερο να μην το ρισκάρουμε, έτσι ώστε να είμαι 100% έτοιμος για τη ρεβάνς στην Τούμπα".
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog