Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ο Μαβενέ στον Πανσερραϊκό

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ της μεταγραφής του Μαβενέ στον Πανσερραϊκό, με τον Γάλλο αμυντικό να περνά το απόγευμα της Παρασκευής (6/8) από τα γραφεία της ομάδας και να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Εθνικός Αστέρας πήρε τον Βάσι

Ο Εθνικός Αστέρας προχώρησε σήμερα στην πραγματοποίηση της δέκατης φετινής μεταγραφής του καθώς απέκτησε τον επιθετικό Ντομινίκ Βάσι. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 8.8.1989) αγωνίσθηκε πέρυσι στο Αιγάλεω, όπου είχε 17 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ. Ο Καμερουνέζος επιθετικός, που είναι διεθνής με την ομάδα U-20 της χώρας του (έχει 4 συμμετοχές), ξεκίνησε την καριέρα του στην Γιούνιον Ντουάλα (ομάδα του Καμερούν), όπου είχε 39 συμμετοχές και πέτυχε 11 γκολ, αγωνιζόμενος εκεί από το 2003 έως και το 2005.


Εθνικός

Πήρε Νατσούρα ο Πανθρακικός

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΝΑΤΣΟΥΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟ για 1 χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης στη Νάουσα όπου και προπονείται η υπόλοιπη ομάδα.

Προκριματικά Τσαμπιονς Λιγκ: ΠΑΟΚ-Αγιαξ 3-3




Ένα καταστροφικό 8λεπτο ήταν αρκετό για να γίνει εφιάλτης το όνειρο του ΠΑΟΚ που δεν ήταν άλλο παρά η είσοδός του στους ομίλους του Champions League. Το ματς ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον δικέφαλο του Βορρά, όμως...

Παίκτης του Ηρακλή ο Αραμπατζής




Παίκτης του Ηρακλή και επισήμως είναι ο Νίκος Αραμπατζής, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ηρακλή...

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog