Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Λίνο: "Μονόδρομος οι όμιλοι του Γιουρόπα"


Ο Λίνο μίλησε στον Sport103FM
Για την αναγκαστική απουσία του λόγω τραυματισμού : "Ήταν πολύ δύσκολο να απέχω από τους αγώνες. Έβλεπα από την τηλεόραση τουςσυμπαίκτες μου να αγωνίζονται και αισθανόμουν πολύ άσχημα, που δεν μπορούσα κι εγώ να βοηθήσω. Προσπαθώ συνεχώς  να καλύψω τον χαμένο χρόνο και να φτάσω στο επίπεδο των συμπαικτών μου".

Οπαδοί της ΑΕΚ ξυλοκόπησαν τον Μπάγιεβιτς!!!




Απίστευτες εικόνες ακολούθησαν τον φιλικό αγώνα της ΑΕΚ με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καλλιθέας και μερικοί εξ αυτών επιτέθηκαν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ακριβώς με τη λήξη του φιλικού που έδωσε (κι έχασε 2-1). Τα χτυπήματα στον Σερβοέλληνα τεχνικό, ο οποίος αντέδρασε και ανταπέδωσε τις γροθιές, ήταν τέτοιου μεγέθους, που σε κάποιο σημείο έπεσε στο έδαφος.Οι οπαδοί της ΑΕΚ φέρθηκαν με άνανδρο τρόπο, επειδή  συνέχιζαν να τον χτυπούν ενώ είχε πέσει κάτω και ήταν και ανήμπορος να αντιδράσει!!Το ξύλο συνεχίστηκε μέχρι τη φυσούνα και τον Μπάγεβιτς έσωσαν οι ποδοσφαιριστές και συνεργάτες του...

Ξανά στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε






Έπειτα από δύο χρόνια περίπου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού για τα επόμενα 2 χρόνια.
Ο Βάσκος προπονητής έφτασε με το προσωπικό λίαρ τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη και όπως αναμενόταν δεν υπήρξε κάποια υποδοχή από τον κόσμο. Κάτι που είχε ζητήσει ο ίδιος ο Βαλβέρδε, ο οποίος θέλει να διατηρήσει χαμηλούς τόνους για την επιστροφή του. Είναι χαρακτηριστικό πως ουδείς δημοσιογράφος μπόρεσε να εντοπίσει τον Βαλβέρδε στο "Ελ. Βενιζέλος", ο οποίος αποχώρησε και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο όπου θα μείνει για κάποιο διάστημα.

Χθες (10/8)μάλιστα ο Βαλβέρδε παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.


Κομπαγιάσι: "Ευτυχισμένος στον Ηρακλή"

Επαφή Κομπαγιάσι - Μπουμπένκο


Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής των "κυανόλευκων" μίλησε στην εφημερίδα "Sportday" πριν λίγες μέρες και δήλωσε ευτυχισμένος στην ομάδα και ανυπόμονος να αγωνιστεί στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.
Ακολουθεί η συνέντευξή του:




Παίκτης της Μπέρμιγχαμ ο Καμορανέζι


Παίκτης της Μπέρμπιγχαμ θα πρέπει να θεωρείται ο Μάουρο Καμορανέζι. Ο Αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) μέσος, μετά από οκτώ παρουσίας στη Γιουβέντους συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» ο γενικός διευθυντής των Ιταλών, Τζουζέπε Μαρότα, και ο μάνατζερ του παίκτη, Σέρτζιο Φορτουνάτο, συμφώνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής 6/8 για την μεταγραφή του στην Μπέρμιγχαμ. Όπως έγινε γνωστό η Γιουβέντους δέχτηκε να καταβάλλει στον ποδοσφαιριστή ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ για να συναινέσει στη λύση του συμβολαίου του ( ο παίκτης θα έπαιρνε 4.000.000 ευρώ τον επόμενο χρόνο αν παρέμενε στην ιταλική ομάδα).

Ο Χοσέμι στον Ηρακλή!!!

Τον 31χρονο Χοσέμι με μεγάλη καριέρα και εμπειρία (ιδιαίτερα) στο ισπανικό πρωτάθλημα, έκλεισε ο Ηρακλής.
Ο ποδοσφαιριστής έχει παίξει πολλά χρόνια σε Βιγιαρεάλ και Μαγιόρκα. Μάλιστα Ισπανός αμυντικός έχει παίξει και στη Λίβερπουλ, τη χρονιά που η αγγλική ομάδα κατέκτησε το Champions League (2005). Ο Ισπανός θεωρείται και επίσημα παίκτης του "Γηραιού, καθώς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στην ΠΑΕ. Ο έμπειρος παίκτης αναμένεται να φτάσει στην Θεσσαλονίκη την προσεχή Πέμπτη (αφού υπήρξε μια μικρή αναβολή οσον αφορά την ημέρα άφιξής του), να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να ανακοινωθεί από τους "κυανόλευκους" και να μπει άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας. 
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog