Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης και επισήμως τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ


Με μια λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Παντελή Κωνσταντινίδη στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας στην θέση του Ζήση Βρύζα.

Τέλος ο Όσκαρ από τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Όσκαρ


Την αποχώρηση του Όσκαρ Γκονζάλεζ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σήμερα το μεσημέρι. 

Η λίστα των παικτών του Αρη για το Γιουρόπα Λιγκ

Το έμβλημα του Άρη


Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την λίστα των ποδοσφαιριστών που απέστειλε σήμερα στην ΟΥΕΦΑ για τους αγώνες των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 

Πιο συγκεκριμένα: Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Χρήστο Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Η λίστα του Παναθηναϊκού για το Τσάμπιονς Λιγκ

Το σήμα του Παναθηναϊκού


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ .


Οι παίκτες που δηλώθηκαν στην UEFA απ’ τους "πράσινους"είναι:Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σισέ, Γκοβού, Λέτο, Γκαρσία, Σίλβα, Πλεσί, Σιμάο, Φερνάντες, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Ιωαννίδης, Χριστοδουλόπουλος, Δημούτσος, Μαρίνος, Βύντρα, Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Τζόρβας, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Νίνης, Καραγκούνης, Λαγός, Μαυρίας, Καπίνος, Κουσίδος, Τριαφυλλόπουλος.

Συνέντευξη Ζαγοράκη στις 7 Σεπτεμβρίου

Την Τρίτη στο γήπεδο της Τούμπας στην αίθουσα συνεντεύξεων ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Ζαγοράκης, αναμένεται να τοποθετηθεί σε όλα τα φλέγοντα θέματα .Σάντος, Βρύζας, Μπερέτα, Δερμιτζάκης, μεταγραφές

Ο Φαν ντερ Φάαρτ στην Τότεναμ

Στην Τότεναμ ο Φαν ντερ Φάαρτ!


Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ με τη μεταγραφή του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, καθώς  η Τότεναμ κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό της με 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η λίστα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για το Europa League

Το σήμα του Π.Α.Ο.Κ.
Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ  ΠΑΟΚ η λίστα με τα ονόματα των 24 ποδοσφαιριστών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των ομίλων του UEFA Europa League 2010-2011.Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ...

Ο Ζησόπουλος στον Πανθρακικό


Στον Πανθρακικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Ζησόπουλος, αφού τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Κομοτηνής. Ο πρώην αμυντικός του Λεβαδειακού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών με τους "πράσινους".

Παρουσιάστηκε ο Σορλέν από την Εβιάν




Και επίσημα ο Ολιβιέ Σορλέν είναι παίκτης της Εβιάν . Η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου που αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία της Γαλλίας, προχώρησε στην παρουσίαση του παίκτη, ο οποίος όπως θυμάστε έλυσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.


Οι πρώτες δηλώσεις του Γάλλου μέσου:
 "θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της"
Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας Πατρίκ Τρονινιόν τόνισε: 
"Είναι τιμή για εμάς που υποδεχόμαστε τον Ολιβιέ".

Πήρε Αλβάρεζ και Βλασόπουλο ο Πανσερραϊκός


ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΣΗΜΑ
Στο δυναμικό του Πανσερραϊκού θα ανήκουν ο Πάμπλο Αλβάρεζ και ο Νίκος Βλασόπουλος όπως έγινε γνωστό από τη διοίκηση του συλλόγου.Ο Ουρουγουανός άσος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ ο νεαρός Έλληνας θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Στην Κέρκυρα ο Ιωάννου

Kerkyra.png


Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ηλίας Ιωάννου.Ο 31χρονος επιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε στην Καβάλα, εχθές υπέγραψε με την ομάδα των Φαιάκων συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Πήρε Ρίσκαρντ ο Πανιώνιος




Την τελευταία μέρα των μεταγραφών (εχθές) εκμεταλεύτηκε ο  Πανιώνιος ο οποίος απέκτησε τον Κάσπερ Ρίσκαρντ.

Χάνει το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός ο Πουγιόλ

Την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League θα χάσει ο Κάρλες Πουγιόλ που θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος

 

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τα ματς με Γεωργία και Κροατία, για τις αποχωρήσεις Κυργιάκου, Αμανατίδη, καθώς και για ην απόφασή του να αναλάβει την Εθνική ομάδα Ελλάδας.

Μαρέσκα: "Δε θα ξεχάσω ποτέ τον Ολυμπιακό"




O πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Έντσο Μαρέσκα μίλησε στην εφημερίδα "Φως" για την λύση της συνεργασίας του με τους "ερυθρολεύκους". 

FIFA 2011 & PES 2011



Το tom-footballnews.blogspot.com σας παρουσιάζει τα trailers των FIFA 2011 και PES 2011!!





Ανακοίνωσε τον Νασούτι η ΑΕΚ





Λίγο έλειψε να χαλάσει η μεταγραφή του Νασούτι στην ΑΕΚ καθώς, η Ρίβερ ήθελε πρώτα να καταβληθούν από πλευράς ΑΕΚ τα 130.000 ευρώ για τον δανεισμό του Αργεντινού αμυντικού και μετά να στείλει το απαραίτητο πιστοποιητικό, τη γνωστή σε όλους μπλε κάρτα.Όλα αυτά δέκα με δεκαπέντε λεπτά πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου!

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Πατσατζόγλου




Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα  ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και Ομόνοιας,  Χρήστος Πατσατζόγλου.Ο 31χρονος αμυντικός πέρασε χθες το πρωί από ιατρικές εξετάσεις  και έπειτα πήγε στα γραφείατης ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Απέκτησε τον Ελ Ζαρ ο ΠΑΟΚ





Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλο “μπαμ”, καθώς απέκτησε τον 24χρονο διεθνή Μαροκινό, Ναμπίλ Ελ Ζαρ της Λίβερπουλ.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog