Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Πανελλήνιο ρεκόρ έσπασε ο Παναθηναϊκός



Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στηρίζοντας έμπρακτα την αγαπημένη τους ομάδα, κατέρριψαν το προηγούμενο  ρεκόρ των 26.002 καρτών διαρκείας , που είχε πραγματοποιηθεί την σεζόν 2008-2009 πάλι απ’ το "τριφύλλι", αφού τα εισητήρια διαρκείας αυτή τη φορά έφτασαν τα 28.456 (για την αγωνιστική περιόδο 2010-11).

Ζαγοράκης: "Πάμε για πρωτάθλημα"



Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για όλους και για όλα.Αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΟΚ, μίλησε για τους Κονσεϊσάο, Σάντος, Βρύζα, Σορλέν,  Μπερέτα, Δερμιτζάκη, τα οικονομικά της ΠΑΕ, τη διαιτησία και την επιλογή Μαρινάκη στις εκλογές της Superleague. 


Ακολουθεί η Συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Ζαγοράκη:

Ανανέωσε ο Τζιμπούρ

AEK Athens' Rafik Djebbour jumps for the ball in front of Dundee United's Sean Dillon during their Europa League playoff round second leg soccer match in Athens August 26, 2010.


Παίκτης της ΑΕΚ θα εξακολουθήσει να είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ραφίκ Τζιμπούρ. O ποδοσφαιριστής  συμφώνησε με τη διοίκηση  και ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "κιτρινόμαυρους" ως το 2013. 

Πουλάνε οι φανέλες των Ρεάλ και Μάντσεστερ

Real Madrid 365fanel

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες πωλήσεις της φανέλας από το 2005 έως το 2009 σύμφωνα με έρευνα της "Sport Intelligence".

Η "βασίλισσα" και οι "κόκκινοι διάβολοι" είχαν πωλήσεις μεταξύ 1,2 και 1,5 εκατ. εμφανίσεων ανά σεζόν την τελευταία πενταετία. 

Αναλυτικά η έρευνα: 

Τέτοια γκολ δε μπαίνουν...

Δείτε το απίθανο γκολ του τερματοφύλακα Αλεξάντρ Μπουντάκοφ της Κούμπαν Κρασνοντάρ της δεύτερης κατηγορίας στην Ρωσία, στον αγώνα με την Καμάζ Σέλνι.










Δείτε το και ΕΔΩ.

Ο Ζαγοράκης απαντά στις απορίες σας στις 13:00

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα παραχωρήσει σήμερα το μεσημέρι, στις 13:00, συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό του ΠΑΟΚ.Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζαγοράκης αναμένεται να μιλήσει και για τα οικονομικά του συλλόγου, έτσι όπως διαμορφώνονται μετά και την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. 
Ο Ζαγοράκης τον Ιούλιο σε μία πρόχειρη αναφορά τότε, είχε οριοθετήσει το χρέος κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα μειωθεί με τη συνέχιση του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Ελ Ζαρ: "Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι τρελοί"

 «Είναι τρελοί οι... ΠΑΟΚτσήδες!»

Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ μίλησε στην αθλητική εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ" και φάνηκε αποφασισμένος και έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Διαβάστε τη συνέντευξή του:

Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Τζιμπούρ, Σκόκο και Μπλάνκο είναι πλέον το πρώτο μέλημα της διοίκησης της ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει καταθέσει την τελική πρόταση της Ενωσης και στους τρεις ποδοσφαιριστές, ελπίζοντας πως οι υποθέσεις αυτές θα κλείσουν με θετικό τρόπο για την ομάδα.

Καραγκούνης: "Η Κροατία είναι δύσκολος αντίπαλος "


EURO 2008: Γιώργος Καραγκούνης


Ο 34χρονος διεθνής δήλωσε ότι πρέπει να ξεχαστεί το ματς της πρεμιέρας των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος απέναντι στη Γεωργία: 
"Το ματς με τη Γεωργία πέρασε. Δεν μπορούμε το χρόνο πίσω. Χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά θα τους καλύψουμε στη συνέχεια. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".


Συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος ενόψει του αγώνα με τη Γεωργία

                                         






Μιλώντας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Euro 2012, ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε αρχικά:



Powered By Blogger

Το αρχείο του blog