Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Τα εισιτήρια της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τη Χάιντουκ Σπλιτ


Βγήκαν τα εισιτήρια τους φιλάθλους της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τη Χάιντουκ Σπλιτ την Πέμπτη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Από την Τρίτη 14/9 τα εισητήρια θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

Εκτός ο Κωστούλας

To σκληρό τάκλιν του Σίτο Ριέρα στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης Ξάνθη - Πανιώνιος για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, θα αφήσει τον Θανάση Κωστούλα για περισσότερα από ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ο 34χρονος αμυντικός θα βρίσκεται εκτός προπονήσεων (για ενάμισι μήνα περίπου) και μετά θα αρχίσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει έτοιμος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ξάνθης.

Μαλεζάς: "Να δίνουμε χαρές στον κόσμο μας"



Ο Στέλιος Μαλεζάς βρέθηκε στο περίπτερο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης υπογράφοντας δεκάδες αυτόγραφα σε φίλους της ομάδας. 


Δηλώσεις του διεθνή κεντρικού αμυντικού:(VIDEOS)


2η αγωνιστική: ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 2-0










Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Λαγός, Γιάχιτς, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος (83' Ντιοπ), Καφές, Μπερνς (67΄Πατσατζόγλου), Λυμπερόπουλος, Σκόκο (90' Λεονάρντο), Τζεμπούρ
Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Πάμπλο Άμο, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς (65' Τάντιτς), Βρούτσινα, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Σουμπίνιο (58' Αμπουμπακαρί), Λεοζίνιο (77' Νταλέ), Αλβάρεζ

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog