Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Απλά μαθήματα ποδοσφαίρου




Πηγη

Μπλάνκο: "Περνάω καλά στην ΑΕΚ"


Μπλάνκο: «Περνάω καλά στην ΑΕΚ»

Μπορεί η Ουρακάν να θέλει τον Μπλάνκο, αλλά ο ίδιος ο επιθετικός της Ένωσης, μιλώντας στο Τύπο της Αργεντινής, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το ενδιαφέρον. Στη συνέχεια ο «Ζορό» τόνισε ότι αισθάνεται καλά στην Ελλάδα. 

Ηρθε το τέλος του Ζιλμπέρτο(;)

 

Την επιστροφή του Κάρλος Φρέιτα στην Ελλάδα περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να μπουν στην τελική ευθεία οι αποδεσμεύσεις παικτών.
Οι "πράσινοι" είναι απογοητευμένοι από την φετινή παρουσία του 34 χρονου άσου και έτσι από ότι φαίνεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα!
 Τέλος, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι θα προσπαθήσουν να αποδεσμευτούν από αυτό προκειμένου να γλιτώσουν ένα μεγάλο μέρος των απολαβών του.

Τσιρίλο: "Σκοπός είναι να φτάσουμε στον τελικό"

cirillo diloseis gia olympiako

O Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στον Sport 103 FM  για την κλήρωση του Κυπέλλου και με ποιες σκέψεις για την ομάδα του αποχαιρετά το 2010.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Ιταλός παίκτης:

Η 19η και η 20η αγωνιστική στην Premier League



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης και της 20ης αγωνιστικής:

Τέλος εποχής για Κόκκαλη

Τέλος εποχής για Κόκκαλη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σήμερα αναλαμβάνει την θέση του προέδρου του Ολυμπιακού, καθώς ο Σωκράτης Κόκκαλης του παραδίδει τη θέση του μετά από 16 χρόνια ολοκληρώνοντας  το τέλος εποχής.

Πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό ο Γέντρισεκ!

"Από μικρός Παναθηναϊκός…"

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ερίκ Γέντρισεκ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.  Οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία σε τον επιθετικό της Σάλκε, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Σισέ και Πετρόπουλο στη γραμμή κρούσης.
 
(Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του και για το οικονομικό ζήτημα!!)

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog