Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Επιστολή από τον "Vieirinha"

 
Ένα από τα μέλη του blog μας, οVieirinha(ψευδώνυμο), έγραψε το παρακάτω κείμενο για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στη φάση του Κυπέλλου και τις δικές του απόψεις όσον αφορά τις  δυνατότητες των δυο ομάδων!


 
Ο ΠΑΟΚ  ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ, ΜΙΑ  ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ . Ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,  ΑΣΧΕΤΑ ΑΜΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΤΟΣ.
Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΞΙΑΣ.  ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΙ Ο ΟΣΦΠ ΕΧΕΙ(ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ) ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΩΜΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΣΙ .

Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΟΣΦΠ. ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΖΟΥΕΛΑ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Τέλος ο Ζουέλα από τον ΠΑΟΚ


Και επίσημα παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Francisco Zuella, ο οποίος επιστρέφει στην FC Kuban Krasnodar, μετά από λίγους μήνες δανεισμού του στον ΠΑΟΚ .

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Francisco Zuella, ο οποίος και επιστρέφει στην FC Kuban Krasnodar. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Francisco Zuella για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Καινούριος προπονητής για την ΑΕΛ: Ο Κωστένογλου


Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog