Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Έκρηξη στα γραφεια της Super League!!



Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα, καθώς αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός έσκασε στα γραφεία της Superleague στη Λεωφόρο Κηφησίας, το βράδυ της Κυριακής.

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΩΝΩΝ!!ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?!!

Πιθανό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την ομάδα νέων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος...-Συνεργασία με άλλες ΠΑΕ για να εκδιωχθεί ο Μαρινάκης από την Superleague
- Η καταγγελία στην Ουέφα με το βίντεο του αγώνα

Έντονη είναι η κινητοποίηση στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τα όσα τραγελαφικά έγιναν στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” σκέφτονται μία σειρά από κινήσεις που αναμένεται να ταράξουν τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι σίγουρο ότι στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης θα τεθούν πολλές προτάσεις στο τραπέζι, όπως για παράδειγμα αυτό που είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για αποχώρηση από το πρωτάθλημα, κάτι που όπως είναι αντιληπτό δεν μπορεί να γίνει.

Ωστόσο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποσυρθεί η επαγγελματική ομάδα και οι πράσινοι να αγωνίζονται με Νέους έως το τέλος της κανονικής περιόδου, ήτοι 7 αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει σκέψη απόσυρσης των διεθνών παικτών από την Εθνική ομάδα, κάτι βέβαια που θα αποφασιστεί στο ΔΣ αν και αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες κυρίως λόγω σεβασμού στο εθνόσημο και τους ομοσπονδιακούς προπονητές.
Από κει και πέρα, η ΠΑΕ θα επιμείνει στην παραίτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της Super League, θα ζητήσει τη διαγραφή των τριών διαιτητών του ντέρμπι, ενώ θα στείλει videos και φωτογραφίες από τα επεισόδια στην UEFA για να επιληφθεί επί του θέματος.


Διαδήλωση έξω από την ΕΡΤ!



Η μετάδοση της ΝΕΤ στο ντέρμπι του Σαββάτου εξόργισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που αποφάσισαν εμπάργκο δηλώσεων στο κρατικό κανάλι, αλλά ακόμα περισσότερο τον κόσμο του «τριφυλλιού» με τα όσα… δεν είδε και… δεν άκουσε!

Έτσι αποφάσισαν το βράδυ της Κυριακής να διαδηλώσουν ειρηνικά έξω από το ραδιομέγαρο για να διαμαρτυρηθούν για αυτή τη στάση της κρατικής τηλεόρασης.

Στη Μόσχα για το....Θαύμα

Στην Μόσχα έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ο ΠΑΟΚ που θα κυνηγήσει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ την ανατροπή της ήττας του με 1-0 στην Τούμπα. Η αποστολή των Θεσσαλονικιών συνάντησε πολύ κρύο, αφού η θερμοκρασία ήταν στο -13.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί ήταν οι οπαδοί της ομάδας που την ακολούθησαν στην Ρωσία και ήταν αισιόδοξοι ότι όταν θα αποχωρήσουν από εκεί, θα έχουν στις βαλίτσες τους και την πρόκριση. Η 20μελής αποστολή για την αναμέτρηση της Τρίτης με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ αποτελείται από τους:

Κουτζαβασίλη, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο


* Μαζί με την αποστολή, ταξιδεύουν οι γυναίκες του Κοντρέρας και του Γκαρσία, ο Έλληνας εκπρόσωπος του τελευταίου, ο Ισπανός ατζέντης του Βιτόλο, Ραφαέλ Θούρο, όλη η διοίκηση, με επικεφαλής τον Ζαγοράκη, ο οποίος πήρε μαζί και τη σύζυγό του, καθώς και ο τραγουδιστής, Διονύσης Μακρής.

Και οι ισοπαλίες για τον Ηρακλή συνεχίζονται.... Δηλώσεις Παράσχου (βίντεο!)

Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό Ολυμπιακός Βόλου και Ηρακλής και έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κώστα Καπετάνο και οι «κυανόλευκοι" ισοφάρισαν με πέναλτι του Μάρα. Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν απολαυστικό με τις δυο ομάδες να χάνουν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Η ομάδα του Βόλου ήταν αυτή όμως που άνοιξε το σκορ με τον Κώστα Καπετάνο που εκτέλεσε την πρώην του ομάδα με ένα δυνατό σουτ κάνοντας το 1-0. Στον Ηρακλή διαμαρτύρονται για οφ σάιντ στην συγκεκριμένη φάση. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την θεσσαλική ομάδα όμως να έχει την υπεροχή. Στον δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής θέλησε να πιέσει προκειμένου να ισοφαρίσει. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη με αντεπιθέσεις μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ. Μετά το 70΄ ο Παράσχος ρισκάρισε με τις αλλαγές που έκανε θέλοντας να δώσει ένα πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα. Ο Ηρακλής άρχισε να ανεβάζει στροφές , έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας. Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 79΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μάρα, με τους βολιώτες όμως να διαμαρτύρονται για την απόφαση του Θάνου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι , πάρα τις προσπάθειες που έκαναν οι παίκτες των δυο ομάδων. Ετσι έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν τους βαθμούς.

Mαρινάκης: «Ο Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να μιλάει για διαιτησία»

 Μαρινάκης,marinakis

Στη Super League κάλεσε τον Δημήτρη Γόντικα να θέσει το θέμα, για παραίτησή του από την προεδρεία της διοργανώτριας αρχής ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό. «Οι Παναθηναϊκοί δεν επιτρέπεται να μιλούν για διαιτησίες» είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον «ΣΚΑΙ» και συμπλήρωσε: «Αν οπαδός του Ολυμπιακού έχει χτυπήσει παίκτη του Παναθηναϊκού, το καταδικάζουμε».

Αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε: «Χθες η αποστολή του Παναθηναϊκού απόλαυσε μια υποδοχή την οποία δεν έχει απολαύσει άλλη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρέθηκα στα αποδυτήρια όταν ήρθε η ομάδα του Παναθηναϊκού, όταν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, στο ημίχρονο. Δεν υπήρξε κάτι. Δεν έχω δει οπαδοί του Ολυμπιακού να χτυπούν παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν το δω, το καταδικάζω. Πρέπει να λέμε την αλήθεια».




Εξευτέλισαν το ποδοσφαίρο! Απίστευτη αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπυ και επίθεση σε παίκτες του ΠΑΟ μετά τη ληξη του αγώνα.




Εξευτέλισαν το ποδοσφαίρο! Απίστευτη αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπυ και επίθεση σε παίκτες του ΠΑΟ μετά τη ληξη του αγώνα.
 
Γράφει ο ποδοσφαιρικός...

Νίνης: "Ο Τοροσίδης παραδέχτηκε το πέναλτι"

Νίνης: «Ο Τόρο παραδέχτηκε το πέναλτι» (vds) 



Δεν μπορούσαμε να μπούμε στα αποδυτήρια αφού οι οπαδοί μας χτυπούσαν συνεχώς. Δεν είναι κατάσταση αυτή δεν έχω να πω τίποτα άλλο,
τόνισε αρχικά ο Νίνης και πρόσθεσε:

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog