Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ο έλεγχος χάνεται!



 
Τίποτα πλέον στον Παναθηναϊκό δεν θυμίζει την ομάδα που ήταν ικανή, για την ανατροπή. Τα όσα έγιναν στο Φάληρο έβγαλαν εκτός τροχιάς τους "πράσινους", οι οποίοι στη μετά την άδικη ήττα στο Καραϊσκάκη(Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1)παρουσιάζονται χωρίς κίνητρο. Σαν να έχει τελειώσει η χρονιά ρε παιδί μου! 

Τι να προσέξετε με τους χαρταετούς!!!


Συνεργεία της ΔΕΗ θα είναι πάντως σε ετοιμότητα... τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα για την ταχεία αποκατάσταση τυχόν βλαβών από το πέταγμα χαρταετών.
Προσοχή στους χαρταετούς, συνιστά η ΔΕΗ ενόψει της Καθαράς Δευτέρας και συμβουλεύει να μην πετάτε το χαρταετό σας κοντά σε ηλεκτρικά σύρματα, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή. 

Ζ. Σίλβα: "Θέλω να ξεχάσω γρήγορα"



Η κακή εμφάνιση και η ήττα απο την Λάρισα με 2-0 δεν άφησαν ασυγκίνητο τον Βραζιλιάνο «σούπερ σταρ» του Παναθηναϊκού Ζιλμπέρτο Σίλβα, που έγραψε για αυτήν και στο προφίλ του στο twitter.
 

Υπάρχει φιλότιμο;

Υπάρχει φιλότιμο;


Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού στο gazzetta.gr, Νίκος Αθανασίου, γράφει για την υποχρέωση των μεγαλομετόχων να… εμφανιστούν αλλά και των παικτών να βγάλουν το «τριφύλλι» στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Φουλάρει για Τσιώλη ο Άρης!

Φουλάρει για Τσιώλη ο Άρης!

Η απογοητευτική εικόνα του Άρη αλλά και οι υποτιμητικές δηλώσεις του για τον Κούπερ φέρνουν στην... έξοδο τον Μιχαλήτσο και οι «κίτρινοι» κατέθεσαν πρόταση στον Σάκη Τσιώλη για 1,5 χρόνο συμβόλαιο συνεργασίας.

Κράξιμο από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ έφερε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την άφιξη της αποστολής από την Αθήνα. Περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές κατά την επιστροφή τους από την Αθήνα.


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog