Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Έγραψε ιστορία ο Μέσι

 
Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία με το γκολ που πέτυχε εναντίον της Οσασούνα, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ισπανία που πετυχαίνει 50 γκολ σε μία σεζόν.

Προτάσεις για το στοίχημα Κυριακής 24/4


Καλημέρα σας φίλοι μου. Χριστός ανέστη και Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. Χθες τα πήγαμε... μέτρια στις προτάσεις μας, καθώς "πιάσαμε" τα 2/4.
Σήμερα θα επισχειρήσω να βάλω κάτι παραπάνω στο Πασχαλινό τραπέζι με τις παρακάτω προτάσεις:(δεν είστε υποχρεωμένοι να τις παίξετε)

Οι υποψηφιότητες για τους κορυφαίους της χρονιάς



Ανακοινώθηκαν από τη Superleague, τα ονόματα των υποψηφιών που θα διεκδικήσουν τα βραβεία του καλύτερου ποδοσφαιριστή της σεζόν, του καλύτερου προπονητή και του καλύτερου γκολ.

Σισέ, Ιμπαγάσα, Κωνσταντόπουλος, Αμπντούν και Σανκαρέ, διεκδικούν τον τίτλο του ΜVP του πρωταθλήματος, ενώ υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου προπονητή είναι οι Βαλβέρδε, Λεμονής και Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες

Φερέιρα: "Mπορώ να πετύχω πράγματα με τον Παναθηναϊκό"

  

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στην πατρίδα του για την εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα λέγοντας πως ενώ ο Παναθηναϊκός υπερέχει στις διεθνείς διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός έχει ριζωμένη την κυριαρχία του στο εσωτερικό. Χαρακτήρισε την Ελλάδα σαν μια καλή, αλλά δύσκολη χώρα για να εργαστεί, ενώ παράλληλα μίλησε και για τα πλέι οφ τα οποία χαρακτήρισε σαν μια διοργάνωση χωρίς νόημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην πορτογαλική Correio:

Μπρέσκα: "Αξίζει το Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός Βόλου"

 

Ο Μάριο Μπρέσκα τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου αξίζει μέσω των πλέι οφ να πάρει τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο επιθετικός των Θεσσαλών μίλησε στο σλοβακικό πρακτορείο ειδήσεων.


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog