Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Δεύτερη προσφυγή του Ηρακλή στο CAS

 

Όπως αναμενόταν, ο Ηρακλής προσέφυγε ξανά, την Πέμπτη, στο CAS. Αυτή τη φορά για την υπόθεση της «υποτιθέμενης πλαστής ενημερότητας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Ευρώ και… Αργυρίου για τον Γεωργιάδη ζητά από την ΑΕΚ ο Πανσερραϊκός

Την Παρασκευή (17/06) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Πέτρου Θεοδωρίδη με τον Σταύρο Αδαμίδη στην Αθήνα, προκειμένου οι δύο άντρες να συζητήσουν την μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη στην Ένωση. 

Γκοβού: "Θέλω να αλλάξω αέρα"

Την επιθυμία του να αλλάξει παραστάσεις εξέφρασε ο Σιντνέ Γκοβού, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλική εφημερίδα.
Ο μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την αυτοβιογραφία του, τα χρόνια του στην Λιόν και το ενδιαφέρον της νεοφώτιστης Εβιάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκοβού στην "Metrofrance":

Ξαναέρχεται στο "Βικελίδης" η Boca Juniors

 
Πρόσκληση για νέο φιλικό με την ομάδα –θρύλο της Αργεντινής απηύθυνε ο Άρης και το Κλ Βικελίδης αναμένεται να ξαναζήσει στις 25 Ιουλίου τις μαγικές στιγμές της βραδιάς της 5ης Αυγούστου του 2009.


Τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

 
Ένα βασικό κομμάτι της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου της διοίκησης Ζαγοράκη ήταν η οικονομική ανάλυση της περιόδου 1-7-2010 έως 31-6-2011. Ο Γιώργος Φαρλαλής παρέθεσε αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τα έσοδα και τα έξοδα της συγκεκριμένης περιόδου με την υποσημείωση ότι απομένουν λίγες ημέρες ακόμη για να ολοκληρωθεί και υπάρχει ένα μικρό περιθώριο για απόκλιση στα τελικά νούμερα.

Ανανεώνει ο Κυργιάκος!

 
Ο Σωτήρης Κυργιάκος συμπλήρωσε 22 εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν και εξασφάλισε την επέκταση της συνεργασίας του με τους "κόκκινους" μέχρι το καλοκαίρι του 2012 βάσει ειδικής ρήτρας.

Στην ΑΕΛ ο Νεμπεγλέρας

 
 
Την απόκτηση του Κώστα Νεμπεγλέρα ανακοίνωσε και επίσημα την Τετάρτη η Λάρισα.  
 
Ο έμπειρος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα, ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Ο 35χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο και ανακοινώθηκε επίσημα από τους "βυσσινί". 

Στον Άρη ο Κανούλας



Ο Σάκης Κανούλας είναι πλέον παίκτης του Αρη. Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog