Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Τι χάνουν οι ομάδες

Τι χάνουν οι ομάδες
 
Άρχισαν οι υπολογισμοί… όλες οι ΠΑΕ αντιμετώπιζαν οικονομικό πρόβλημα και η τελευταία απόφαση της Nova για μείωση των συμβολαίων με αφορμή την υποβάθμιση του προϊόντος, δημιουργεί ακόμη πιο σημαντικούς πονοκεφάλους…

Τα στημένα παιχνίδια επηρεάζουν και τον Παναθηναϊκό

πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε


Το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και οι πιθανοί αποκλεισμοί ομάδων επηρεάζουν την κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Champions League. Δείτε πως.

Ανανέωσε ο Πέδρο

 
Ο 24χρονος άσος ο οποίος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος των πρωταθλητών Ευρώπης, είχε καταλήξει σε νέα συμφωνία με την ομάδα και το μεσημέρι της Τρίτης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιο του Πέδρο ανέβηκε από τα 90 στα 150 εκατ. ευρώ.Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα είναι για άλλα πέντε χρόνια τουλάχιστον ο Πέδρο Ροντρίγκες. Όπως ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα», ο διεθνής Ισπανός άσος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2016.

Βαλβέρδε: "Δυνατή δουλειά για μια δύσκολη χρονιά" (videos)



Δυνατή δουλειά για μια δύσκολη χρονιά περιμένει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όπως υπογράμμισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στο περιθώριο των προπονήσεων."Πρέπει να ξεκινήσουμε με δυνατή δουλειά γιατί έρχεται μεγάλη και δύσκολη χρονιά. Είχαμε μεγάλες διακοπές. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά και για αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε καλά τη δουλειά μας. Ο στόχος μας όπως πάντα είναι το πρωτάθλημα και μετά το κύπελλο και φυσικά έχουμε τη συμμετοχή μας στο Champions League όπου θέλουμε να πάμεκαλά", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού. 

Δείτε videos από την προπόνηση του Ολυμπιακού:

Επίσημα στην Εβιάν ο Γκοβού

 
 
  Η Εβιάν ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της γαλλικής ομάδας είπε: «Θέλω να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο στο γήπεδο. Παίζουμε τα κυριότερα παιχνίδια στην αρχή και το τέλος της σεζόν και μπορεί να είναι διαφορετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Οι ιθύνοντες με έπεισαν αμέσως. Φυσικά και έχω τσεκάρει το πότε παίζουμε με τη Λιόν στο καλεντάρι».


Σ. Ψωμιάδης: «Δεν υπάρχει θέμα συγχώνευσης Καβάλας και Ηρακλή»












Αρνήθηκε ότι υπάρχει θέμα συγχώνευσης με τον Ηρακλή ο πρόεδρος της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης μετά την ακρόασή του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που του ζήτησε εξηγήσεις για τα σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Αποκτήθηκε ο Κοτσώνης και ο Καπετάνος


metagrafes aris 2011 Kostas Kapetanos


Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή μέσου Κώστα Καπετάνου για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 27/10/1984, έχει ύψος 1.76 και είναι 76 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη το 2000 για να πάρει μεταγραφή στον Ηρακλή το 2003 με την φανέλα του οποίου είχε 68 συμμετοχές και 6 γκολ ως το 2007 όταν και μεταγράφηκε στον Πανιώνιο. Έμεινε για 1,5 χρόνο στην ομάδα της Ν. Σμύρνης έχοντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε στην Κέρκυρα (14 συμμετοχές και 2 γκολ). Για ένα εξάμηνο πέρασε από τον Πανθρακικό (8 συμμετοχές). Τον τελευταίο 1,5 χρόνο με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητή τον Σάκη Τσιώλη είχε 46 συμμετοχές και 8 γκολ. Συνολικά στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει 171 συμμετοχές και 19 γκολ. Eίναι 5 φορές διεθνής με την εθνική U21 και έχει πετύχει κι ένα γκολ».

Παρελθόν οι Οριόλ και Τσεσνάουσκις

Παρελθόν αποτελούν από το ρόστερ του Άρη οι Λανθάνο Οριόλ και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν προ των πυλών της εξόδου εδώ και αρκετές ημέρες και αναμενόμενα «κούνησαν» μαντήλι αφού δεν υπολογίζονταν από τον Σάκη Τσιώλη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αμφότεροι μεταγράφηκαν στον Άρη το περσινό καλοκαίρι όμως μετά από έναν χρόνο παρουσίας τους στο «Κλ.Βικελίδης» δεν κατάφεραν να πείσουν με τις εμφανίσεις τους. Ο μεν Οριόλ αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια με την φανέλα του Άρη και ο δε Τσεσνάουσκις σε 15.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog