Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Κέρκυρα-ΑΕΚ LIVE

Ντου και ξύλο έξω από την ΕΠΟ!


Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ όταν άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκια και φέρονται να είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, επιτέθηκαν στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου. Τρεις Θεσσαλοί τραυματίες.

Μπόλονι: "Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε"




Για το παιχνίδι με την Βαλερένγκα μίλησε ο Λάσλο0 Μπόλονι, τονίζοντας ότι ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι καλό παράδειγμα για τους παίκτες του. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στον Μποκανί, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους υποψήφιους επενδυτές. Με Κοντρέρας στην αποστολή, ερωτηματικό ο Λαζάρ.


Κατσαβάκης και με τη βούλα

makis katsavakis iraklis

Ο Μάκης Κατσαβάκης είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή, όπως ανακοινώθηκε από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Ο έμπειρος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τον Ανδρεά Παντελή και τις επόμενες ημέρες θα καταρτιστεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Κρέσιτς: "Περιμένω πολλά από τον Μπόλονι"

 
 
Για την πρώτη... παράσταση αυτού και των συμπαικτών του στο ματς της Πέμπτης (4/8) με τη Βαλερένγκα μίλησε σε συνέντευξή του στο "Αθλητικό Metropolis" ο Ντάριο Κρέσιτς.


Ανακοινώθηκε ο Μήτρογλου!


Το... μεγάλο μπαμ έγινε και τυπικά στο Περιστέρι καθώς ο Κώστας Μήτρογλου είναι και επίσημα παίκτης του Ατρομήτου για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό! Το μεσημέρι της Τρίτης έπεσαν οι υπογραφές και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε.

Γιούχα και συνθήματα!


Το σοκ του αποκλεισμού έφερε αποδοκιμασίες για παίκτες και διοίκηση, αποχώρηση του κόσμου πριν το τέλος του ματς και έντονη απογοήτευση για την κάκιστη εικόνα του Παναθηναϊκού!
 


Προκριματικά Champions League: Παναθηναϊκός-Οντένσε 3-4 (video)



Ούτε η παρουσία του Σισέ στις εξέδρες, ούτε το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Δανία, ούτε η προοπτική της νέας σεζόν, ούτε καν η ανάγκη για την έλευση «ζεστού» χρήματος στα ταμεία. Τίποτα δεν κατάφερε να αποτρέψει την αποτυχία του Παναθηναϊκού. 

Καραγκούνης: "Τυχερός λόγω Παναθηναϊκού!"

 
Ο Γιώργος Καραγκούνης βραβεύτηκε από τους Γόντικα, Πολέμη για τις 100 ευρωπαϊκές του συμμετοχές, με το όνομα του να γίνεται τραγούδι στα χείλη της κερκίδας που τον αποθέωσε.
 


Στη NOVA ο Ολυμπιακός!

 
Το τηλεοπτικό σίριαλ του καλοκαιριού έλαβε τέλος! Ο Ολυμπιακός μπήκε στην κεντρική διαχείριση και για τα επόμενα 3 χρόνια τα παιχνίδια του θα μεταδίδονται από τη ΝOVA. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για 6 εκατ. ευρώ ανά σεζόν!
 

Κληρώνει...

 
Μετά από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι με σκάνδαλα υποβιβασμούς και τιμωρίες, έφτασε η ώρα για δράση με τη διεξαγωγή της κλήρωσης νέου πρωταθλήματος της Super League.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog