Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αποτελέσματα ψηφοφοριών

 Δείτε τα αποτελέσματα:

Στη Σούπερ Λιγκ Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός!



Όπως αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της η διοργανώτρια αρχή, η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός θα είναι οι δύο ομάδες που θα αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ στις θέσεις των ομάδων Α’ και Β’ αντίστοιχα! Στη Football League Πανσερραϊκός και Λάρισα…

Προτάσεις ταμείου(Αφήνουμε το ρίσκο για λίγο)


Χωρίς πολλά λόγια και σκέψεις, σας παραθέτουμε τις παρακάτω προτάσεις που στέλνουν ταμείο:

Ανακοίνωση Super 3: «Δεν γλιτώνουν!»

 
 
Στο ρυθμό του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ κινούνται στον Αρη και ο Super 3 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παίξτε για μας, σαν εμάς. Δεν γλιτώνουν».

Βάργκας: "Θα βελτιωθώ κι άλλο"

  Βάργκας: Θα βελτιωθώ κι άλλο

Ο Κολομβιανός στάθηκε στις δηλώσεις του στις χαμένες ευκαιρίες της ΑΕΚ, αλλά και την εικόνα του στο γήπεδο.

Τη Δευτέρα αποφασίζει ο κόσμος






Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηρακλή καλεί τον κόσμο τη Δευτέρα σε ανοιχτή συγκέντρωση για να επιλέξει ανάμεσα σε Παντελή ή Ξενίδη για το μέλλον του Ηρακλή. Αναλυτικά:

Σηφάκης: "Χρειάζεται χρόνο η ομάδα"

Σηφάκης 
 
Στον Άρη έχουν έρθει νέοι παίκτες και η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να δέσει σύμφωνα με τον τερματοφύλακα των "κιτρίνων" Μιχάλη Σηφάκη.

Ο γκολκίπερ του Άρη, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, για το ματς του Άρη με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, για τον τραυματισμό του, αλλά και για την Εθνική ομάδα. 

Η κουβέντα για τους τραυματισμούς

Η κουβέντα για τους τραυματισμούς
 
Στον ΠΑΟΚ έχουν χάσει το μέτρημα με τις θλάσεις και εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει μία κουβέντα γύρω από αυτό το θέμα μέσα στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.

Πάντελιτς: «Αυτά σε κάνουν πρωταθλητή»

«Αυτά σε κάνουν πρωταθλητή» 


Τη «συνταγή» για να φτάσει ο Ολυμπιακός και στη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε γνωστή ο Μάρκο Πάντελιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

Η αρχική πρόταση του Σουλτάν

 
Ο Βλάσης Τσάκας έδωσε στην δημοσιότητα την αρχική πρόταση του Σουλτάν Αλ Σαούντ στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog