Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ ο Σκόνδρας




Παίκτης του ΠΑΟΚ και επίσημα είναι, πλέον, ο 23χρονος Ελληνας αμυντικός. Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Διαβάστε τις δηλώσεις του:



Ο Γιάννης Σκόνδρας, παρουσιάστηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να είναι αυτός που τον καλωσορίζει στην καινούργια του ομάδα. Ο νεαρός μπακ, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, πως οι υψηλοί στόχοι του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν το κίνητρο του.


Αρχικά, αυτός που μίλησε ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος είπε:
«Τον θέλαμε πολύ. Είναι ένας γνωστός ποδοσφαιριστής από το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι νεαρός, έχει παρουσία στην εθνική Ανδρών και μέσα από τη δική μας ομάδα, μακάρι να γίνει βασικός στην εθνική Ανδρών και να έχει επιτυχίες με την ομάδα μας. Ελπίζουμε να κάνει άλματα προόδου».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ… «Μου αρκεί ότι ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι σπουδαίο και θέλει να πάει πρωτάθλημα. Αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος για να έρθω. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Εχει πολύ κόσμο και βαριά φανέλα. Διεκδικεί το πρωτάθλημα το Κύπελλο κι την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ηταν μεγάλο το κίνητρο οι στόχοι που έχει η ομάδα».

Για το τετραετές συμβόλαιο του:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ. Οι στόχοι του είναι μεγάλοι και μακάρι να μείνω και παραπάνω από τέσσερα χρόνια».

Για το συμβόλαιο του μίλησε και ο Γεωργιάδης… «Είναι στο ξεκίνημα της καριέρας του, σε νεαρή ποδοσφαιρική ηλικία. Θέλουμε να επενδύσουμε στους νεαρούς Ελληνες και θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες τα επόμενα χρόνια. Ο Γιάννης το εκπροσωπεί αυτό».
Για την καριέρα του ως τώρα: «Στον Ατρόμητο έπαιζα από τα 18. Με βοήθησε πολύ, ήταν η οικογένεια μου τα προηγούμενα χρόνια. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι ο Ατρόμητος είναι μέσα στην καρδιά μου».
Για τη συνεργασία με έναν προπονητή όπως ο Στέφενς: «Είναι μια νέα σελίδα. Είναι ένας προπονητής που ήταν στα καλύτερα πρωταθλήματα και θέλουν όλοι να δουλέψουν μαζί του».
Για τη χειρονομία του παλιότερα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Δεν ήθελα να θίξω κανέναν, το ίδιο πάθος θα βγάλω και με τον ΠΑΟΚ. Όταν μπαίνει γκολ, είμαι ένας παίκτης που παθιάζεται. Εγινε λάθος, αλλά δε νομίζω ότι έκανα κάτι που πείραξε. Σέβομαι τους φιλάθλους όλων των ομάδων που πληρώνουν το εισιτήριο τους και έρχονται στο γήπεδο. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα στους φιλάθλους της ομάδας».

Τέλος ο Γεωργιάδης, ρωτήθηκε για τις επόμενες κινήσεις:
«Ο Σκόνδρας είναι από τις πρώτες μεταγραφές. Τους ποδοσφαιριστές που θέλουμε στην ομάδα ελπίζουμε να τους έχουμε το συντομότερο δυνατόν. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, το αν θα έρθει άλλος ως την Τρίτη δεν το γνωρίζω ακόμα».




Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 23χρονο αμυντικό Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο πρώην αρχηγός του Ατρομήτου, που αγωνιζόταν στην ομάδα του Περιστερίου από το 2005, ήταν μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων (Κ17, Κ19, Κ21), ενώ έχει κληθεί (χωρίς να αγωνιστεί ακόμη) και στην εθνική Ανδρών από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος.

Προτού μετακομίσει στον Ατρόμητο, ο 23χρονος αμυντικός είχε κλέψει τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος στον Ασκληπιό Τρικάλων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog