Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Eπιστρέφει στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ ο Γκαλέτι



Μια από τις πιο ηχηρές θερινές μεταγραφές ετοιμάζεται να oλοκληρώσει ο ΟΦΗ, επαναφέροντας στην Ελλάδα και την ενεργό δράση τον Λουτσιάνο Γκαλέτι.


Ο 33χρονος άλλοτε σταρ του Ολυμπιακού, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό πρόβλημα υγείας και εγκατέλειψε τα γήπεδα για μια περίπου τριετία, είναι έτοιμος να επανέλθει στο προσκήνιο για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Οι άνθρωποι του Κρητικού συλλόγου βρίσκονται εδώ και δυο βδομάδες σε επαφή με τον Αργεντινό άσο, με τον οποίο φέρεται να υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία. Ο Γκαλέτι, ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες προπονείται στην πατρίδα του με την Εστουδιάντες, δηλώνει υγιής και έτοιμος να ξαναπαίξει μπάλα. Βλέπει δε τον ΟΦΗ, τη δυναμική του οποίου γνωρίζει αγωνιζόμενος εναντίον του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Hράκλειο, ως ευκαιρία επανόδου του.

Ο Γκαλέτι αναμένεται στο Ηράκλειο την ερχόμενη Πέμπτη ή την Παρασκευή για τις τελικές συζητήσεις με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Μάνθο Πουλινάκη και, εφόσον όλα πάνε καλά, την υπογραφή του συμβολαίου του. Σύμφωνα με πηγές της ΠΑΕ ΟΦΗ, το οικονομικό σκέλος της συνεργασίας δεν θα οδηγεί σε υπέρβαση του μπάτζετ που έχει προβλεφθεί για τα εφετινά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog