Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Στον Ατρόμητο ο Σηφάκης!

Στον Ατρόμητο ο Σηφάκης!


Έπειτα από απουσία ενός έτους ο Μιχάλης Σηφάκης επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό του Ατρόμητου! Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο 28χρονος τερματοφύλακας θα είναι ο νέος πορτιέρο της αθηναϊκής ομάδας.



Η χρονική περίοδος του συμβολαίου είναι για 1+1 χρόνια, ωστόσο οι απολαβές του παίκτη, ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές. Ο διεθνής κίπερ, στη διάρκεια της ημέρας θα βρεθεί στα γραφεία του Ατρόμητου για την οριστικοποίηση της συμφωνίας και της επιστροφής του στη Super League.

Ο Μιχάλης Σηφάκης, την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο βελγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σαρλερουά, μετρώντας 10 συμμετοχές, με τον Ατρόμητο να είναι ο τέταρρος σταθμός στην καριέρα του εντός των συνόρων, καθώς είχαν προηγηθεί ο ΟΦΗ, την περίοδο 2002-2008, με 105 συμμετοχές, το πέρασμα από τον Ολυμπιακό την περίοδο 2007-2008, με μόλις δύο παρουσίες και η ιδιαίτερα τετραετής πετυχημένη παρουσία του με τον Αρη (2008-2012), τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε 80 ματς.



Η επίσημη ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Ο «κέρβερος των γκολπόστ» φοράει από σήμερα το ένδοξο αστέρι !

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο διεθνής τερματοφύλακας Μιχάλης Σηφάκης ανήκει στην «οικογένεια» της ομάδας μας.

Στην πιο ώριμη ηλικία της καριέρας του επαναπατρίζεται για χάρη του Ατρόμητου , αν και είχε δεχθεί πληθώρα προτάσεων από ευρωπαϊκούς συλλόγους, για να γίνει συμμέτοχος στο μεγάλο μας όραμα!

Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Μιχάλη Σηφάκης δήλωσε τα εξής στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Ο Ατρόμητος είναι μια από τις λίγες ομάδες που θα γύριζα στην Ελλάδα και είναι αλήθεια ότι πριν από λίγες μέρες ούτε καν σκεφτόμουν το ενδεχόμενο αυτό.

Μεγάλη σημασία είχε όμως για εμένα ο τρόπος που με προσέγγισε η νέα μου ομάδα και αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που γύρισα. Ο πρόεδρος κύριος Σπανός, ο τεχνικός διευθυντής κύριος Γιάννης Αγγελόπουλος αλλά και ο κόουτς κύριος Παράσχος μου έδωσαν να καταλάβω ότι έρχομαι σε μια ομάδα με υγεία που κάθε χρόνο ανεβαίνει σκαλοπάτια.

Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται σε μια φάση ανάπτυξης είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, ειδικά σε μια περίοδο που όλα τα πράγματα στην χώρα μας έχουν αντίστροφη πορεία.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας είναι ότι θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου. Πέρσι η ομάδα τερμάτισε τρίτη, οι στόχοι μας άρα είναι ξεκάθαροι: Όσες περισσότερες νίκες και πολλές επιτυχίες. Υπάρχει επίσης η σημαντική πρόκληση του Γιουρόπα Λιγκ και θέλω να βοηθήσω για να περάσουμε στη φάση των ομίλων».

Ο Μιχάλης Σηφάκης (γεννήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1984) είναι 15 φορές με την Εθνική Ανδρών και αποτέλεσε τη βασική επιλογή του Φερνάντο Σάντος στο δρόμο προς το Euro 2012. Εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Άρη έχοντας συνολικά 187 συμμετοχές. Πέρσι αγωνίστηκε στη Σαρλερουά στην οποία απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής από τον Νοέμβριο λόγω εμπλοκής στο δελτίο του. Αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια του βελγικού πρωταθλήματος.


Ο Μιχάλης Σηφάκης θα υποβληθεί αύριο σε ιατρικές εξετάσεις. Την Κυριακή θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στα Χάνια Πηλίου».


sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog