Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Αποθέωση στην ανοικτή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα (pics + vids)



Στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του συλλόγου, περισσότεροι από 2000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στα Σπάτα στην ανοικτή "πρώτη". Αποθέωση Μελισσανίδη.



Ηταν αναμενόμενο και έγινε. Στις πιο δύσκολες στιγμές του συλλόγου, περισσότεροι από 2000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα στα Σπάτα και παρακολούθησαν από κοντά την προπόνηση, ενώ μετέτρεψαν σε... φιέστα το οικογενειακό διπλό.


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε στα Σπάτα περίπου στις 18:00 και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο. Μετά τον αγιασμό ο "Τίγρης" κατευθύνθηκε προς τα γραφεία του επάνω ορόφου του προπονητικού κέντρου και λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης κατέβηκε κάτω, προκειμένου να την παρακολουθήσει.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους δημοσιογράφους: "Κάνουμε μια αρχή και τα αφήνουμε όλα πίσω. Για να ξαναφέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της πρέπει και εκεί που της αρμόζει. Έγιναν πολλά πέρυσι, αλλά νομίζω έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι πρέπει να τα αφήσουμε πίσω για το καλό της ομάδας".


ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ "ΠΡΩΤΗ" ΤΗΣ ΑΕΚ, ΕΔΩ

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog