Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Μαρινάκης: "Θέλουμε την ευρωπαϊκή υπέρβαση, είναι όνειρο"


 



Αναλυτικά υποστήριξε: 



 

"Μιλάμε για ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπενφίκα, ενώ η Άντερλεχτ έχει ανάλογο μ' εμάς. Δεν είναι εύκολη ομάδα όμως. Βέβαια θα μπορούσε να ήταν η Νάπολι ή κάποια ισπανική (Ρεάλ Σοσιεδάδ). Είμαστε ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι και πιστεύουμε πως, αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και με το ρόστερ που έχουμε, θα αντεπεξέλθουμε στα δύσκολα και είμαι αισιόδοξος πως θα περάσουμε. Περιμένουμε άλλες δύο προσθήκες τις επόμενες δύο-τρεις ημέρες και θα είναι παίκτες που θα μας βοηθήσουν και στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Εφέτος έχουμε έναν ενισχυμένο ΠΑΟΚ με καλό προπονητή και θεωρούμε πως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από πέρυσι. Φυσικά θέλουμε και την υπέρβαση στην Ευρώπη. Τις τελευταίες χρονιές φτάσαμε κοντά στην πρόκριση στους "16", αλλά με αποτελέσματα στις καθυστερήσεις δεν τα καταφέραμε. Εφέτος θέλουμε από το πρώτο ματς να μπούμε δυνατά, ο προπονητής να αξιοποιήσει το υλικό που έχει, να πάμε μπροστά και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας.

Όπως είδατε και με τον ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο να παίζει μια ομάδα Τετάρτη-Κυριακή και να κερδίζει. Εμείς το έχουμε κάνει στο παρελθόν, αλλά να ξέρετε πως δεν είναι εύκολο. Χρειάζονται σκληρές προπονήσεις και παίκτες που να μπορούν να αντεπεξέλθουν. Μια ομάδα θα πρέπει να χτιστεί χρόνια για να καταφέρει να ανταπεξέλθει σ' αυτές τις συνθήκες και να γίνει νικήτρια. Εμείς το πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε και στα δύσκολα θα αντεπεξέλθουμε. Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην πορεία στην Ευρώπη και θα είμαστε νικητές.

Από τη στιγμή που περάσουμε στους 16, από κει και πέρα θα δώσουμε ένα παιχνίδι εντός και ένα εκτός και όλα μπορούν να συμβούν. Το θέμα είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε την πρόκριση. Μπορούμε να πάμε πιο ψηλά. Αυτός είναι ο στόχος μας και το όνειρό μας.

Θέλω να πιστεύω πως σε 2-3 μέρες θα έχουμε τελειώσει με τις μεταγραφές. Μπορεί τη τελευταία στιγμή να έρθει κάτι πολύ καλό που να μην μπορείς να αρνηθείς και να κάνει τη διαφορά. Να πούμε βέβαια πως κι αυτούς που κοιτάμε μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μπορούν να μας βοηθήσουν και σε Ελλάδα και Champions League.

Έχουμε ρίξει μεγάλο βάρος στις ακαδημίες και το είδατε πέρυσι με την ομάδα των Νέων μας πόσο μακριά φτάσαμε στο Next Gen Series. Θέλουμε να πιστεύουμε πως και φέτος θα πάμε εξίσου καλά. Έχουμε κάνει ό,τι πρέπει, συνεχίζουμε και όλοι οι συνεργάτες στην ομάδα Νέων θα προσπαθήσουμε ακόμα καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένοι και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog