Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μπέιλ στη Ρεάλ (εικόνες)




Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι από την Κυριακή και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι εξαετές, ενώ αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες το Νο11 των "μερένγκες" θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών (100.000.000 ευρώ).




Έπειτα από πολλούς μήνες διαπραγματεύσεων και εκατοντάδες δημοσιεύματα ανά τον κόσμο, ο Γκάρεθ Μπέιλ παρουσιάστηκε την Δευτέρα (2/9) από την Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε κλίμα λατρείας από 25.000 οπαδούς της "βασίλισσας", οι οποίοι κατέκλυσαν το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και αποθέωσαν το νέο αστέρι της ομάδας.



Ο Ουαλός που αποτελεί πλέον την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφού η Ρεάλ ξόδεψε περίπου 100.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τον πρόεδρο των Μαδριλένων Φλορεντίνο Πέρεθ, φόρεσε τη φανέλα με το νούμερο "11" και βρέθηκε στο χορτάρι του ιστορικού γηπέδου της Ρεάλ.






"Καλώς όρισες στην ομάδα σου, καλώς όρισες στη Ρεάλ Μαδρίτης", ήταν τα πρώτα λόγια του ισχυρού άνδρα των "μερένγκες", ο οποίος συνέχισε τονίζοντας:

"Ο Γκάρεθ Μπέιλ, είναι ένας φανταστικός παίκτης. Είναι ο καλύτερος στην Πρέμιερ. Ο Μπέιλ είναι ένας νεαρός παίκτης που σήμερα κάνει πραγματικότητα ένα από τα μεγαλύτερά του όνειρα. Το να παίξει δηλαδή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύπλοκες, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τους “Σπερς” που έδωσαν την ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή. Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε η επιθυμία και η αποφασιστικότητα του ίδιου να έρθει στη Ρεάλ".






Από την πλευρά του ο Γκάρεθ Μπέιλ τόνισε: "Ελπίζω πως συνεισφέρω στις επιτυχίες του συλλόγου αλλά και στην προσπάθεια να κατακτήσουμε το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Hala Madrid".



"Πέρασα έξι πολύ ευτυχισμένα χρόνια στην Τότεναμ, όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω 'αντίο'. Περάσαμε μαζί φοβερές στιγμές αυτά τα χρόνια και αγάπησα κάθε λεπτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στον σύλλογο. Τη διοίκηση, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τους πιο φανταστικούς οπαδούς που ελπίζω να καταλάβουν αυτή την τεράστια ευκαιρία που είχα στην καριέρα μου",
δήλωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog