Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ψάχνουν λύσεις για το άρθρο 44

Ψάχνουν λύσεις για το άρθρο 44



Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για την ΑΕΚ! Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», τις προσεχείς ημέρες είναι προγραμματισμένη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να βρεθεί λύση για το άρθρο 44.



Ιδιες πηγές αναφέρουν πως σ' αυτήν -παρουσία και εκπροσώπων της ΑΕΚ- θα εξεταστεί το ενδεχόμενο υπαγωγής του υπολοίπου ποσού των δύο δόσεων (περίπου 2,5 εκατ. ευρώ) σε νέα ρύθμιση (!), παρότι φημολογείται πως υπάρχουν φωνές εντός υπουργείου που εναντιώνονται σθεναρά μ' αυτήν την προοπτική.

Στην κυβέρνηση εξετάζουν τη συγκεκριμένη λύση, καθώς γνωρίζουν καλά πως σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχουν λαμβάνειν τίποτα. Εφόσον, πάντως, για οποιονδήποτε λόγο, δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες, θεωρείται σίγουρη η διάρρηξη του άρθρου 44 με ολέθριες, για τους παράγοντες, συνέπειες.


Μάλιστα, σε «κιτρινόμαυρους κύκλους» ελέχθη πως «όλοι παριστάνουν τους... τρελούς. Οτι θα πάρουμε χρήματα απ' την υπόθεση Ψωμιάδη αποπληρώνοντας και τα έξι εκατ. ευρώ που αφορούν τις επίμαχες περιόδους διοίκησης Δημητρέλου και Αδαμίδη!».Κατά πληροφορίες, εκείνος που πρώτος κίνησε τα νήματα για την αποπληρωμή του ποσού ήταν ο Πέτρος Στάθης. Το πρώην ισχυρό στέλεχος της ΠΑΕ, συνεπικουρούμενο απ' τον Ν. Στράτο, εμφανίστηκε διατεθειμένο να αναλάβει πρωτοβουλίες καταβάλλοντας περί τις 50.000 ευρώ για να «κλείσει αυτή η πληγή», αλλά βρήκε μπροστά του τοίχο. Κι αυτό διότι η πλειονότητα των εμπλεκομένων δήλωσε αδυναμία να καλύψει ένα ποσό, με αποτέλεσμα να μη «βγαίνουν τα κουκιά».

Εφόσον καταπέσει η ρύθμιση, τότε τα χρέη επανέρχονται στα επίπεδα προ Νοεμβρίου του 2004. Ητοι, 219.429.649,73 ευρώ, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα απ' όλους έχουν οι Π. Στάθης και Ν. Στράτος, στους οποίους φέρεται να έχουν φτάσει κατασχετήρια ύψους 80 εκατ. ευρώ. Επίσης, στην ομάδα «υψηλού κινδύνου» φέρονται να βρίσκονται ο πρώην πρόεδρος, Κ. Γενεράκης, ο νυν γ.δ. της ομάδας, Γ. Ρόκκας.

Το δίδυμο Δ. Μελισσανίδη-Γ. Καρρά βρίσκεται στις... χαμηλές θέσεις (λέγεται περί τα δύο εκατ. ευρώ έκαστος) και τα αδικήματα παραγράφονται στο τέλος του 2013, καθώς συμπληρώνεται 20ετία. Συνάμα, νομικοί κύκλοι διατείνονται ότι το Δημόσιο έχει δικαίωμα να στραφεί και εναντίον των μετόχων. Κάτι που σημαίνει πως «η μπάλα μπορεί να πάρει» και τους Π. Παππά, Ν. Νοτιά.



ΠΗΓΗ: www.ethnosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog