Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΓΚΟΛ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ του Κίσλινγκ στη νίκη της Λεβερκούζεν




Η Λεβερκούζεν πέρασε με 2-1 από την έδρα της Χόφενχαϊμ, ωστόσο το γκολ του Στέφαν Κίσλινγκ δεν μπήκε ποτέ! Δείτε την απόφαση-σκάνδαλο των διαιτητών να το μετρήσουν.





Εν έτει 2013 το είδαμε και αυτό σε ένα από τα top πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο Στέφαν Κίσλινγκ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ, έπιασε μάλιστα το κεφάλι του αντιδρώντας για την ευκαιρία που έχασε, ωστόσο ο Φέλιξ Μπριχ έδειξε σέντρα!

Η μπάλα πέρασε από την εξωτερική πλευρά των διχτύων μέσα στο τέρμα μέσα από μια τρύπα, αλλά κανείς από τους διαιτητές δεν το είδε! Ενώ και ο πρώτος σκόρερ της περσινής Bundesliga έκανε το... κορόιδο όταν είδε τον ρέφερι να καταλογίζει γκολ.

Τα καλύτερα παιχνίδια της Novomatic & Aristocrat μόνο στην mybet!


Δείτε το γκολ-φάντασμα που μέτρησε ο διαιτητής ο οποίος είχε σφυρίξει την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League απέναντι στην Παρί:






Με αυτό το "γκολ" στο 70' η Λεβερκούζεν ουσιαστικά καθάρισε τον αγώνα κάνοντας το 0-2. Είχε προηγήθει το 7ο γκολ στη σεζόν του Σαμ στο 26'. Οι γηπεδούχοι- που έχασαν πέναλτι με τον Φιρμίνο στο 83'- το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν λίγο πριν το τέλος με τον Σίπλοκ (88')






Με αυτή τη νίκη η Λεβερκούζεν ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή με 22 βαθμούς και περιμένει τα αποτελέσματα των Μπάγερν (20β.) και Ντόρτμουντ (19β.) που αγωνίζονται αύριο στις έδρες τους. Η Χόφενχαϊμ έμεινε στη 10η θέση με 10 πόντους.

Βέβαια η τύχη του αγώνα πιθανόν να κριθεί στην ένσταση που θα καταθέσει η Χόφενχαϊμ. Και όπως τονίζουν τα ΜΜΕ της Γερμανίας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δικαιωθεί με βάση το δεδικασμένο σε ματς της Μπάγερν με την Νυρεμβέργη το 1994, το οποίο επαναλήφθηκε. Οι Βαυαροί είχαν νικήσει με 2-1 με γκολ-φάντασμα του Χέλμερ και στο παιχνίδι που ξαναέγινε (μετά την ένσταση της Νυρεμβέργης) την συνέτριψαν με 5-0.


ΓΚΟΛ ΦΑΝΤΑΣΜΑ από sxplVII

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog