Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Παρί Σεν Ζερμέν-Ολυμπιακός 2-1

Παρι Σεν Ζερμέν - Ολυμπιακός 2-1


Η πρόκριση περνάει από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο "Παρκ ντε Πρενς", έφτασε κοντά στη φάση των "16" του Champions League από απόψε, αλλά στο φινάλε ήρθαν τα πάνω-κάτω.



 Η Μπενφίκα με γκολ στο 90' νίκησε την Άντερλεχτ με 3-2 στο Βέλγιο και στο ίδιο λεπτό η Παρί Σεν-Ζερμέν σκόραρε με τον Έντινσον Καβάνι, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 2-1. "Φτηνό" γκολ δέχθηκαν οι ερυθρόλευκοι, που είχαν ισοφαρίσει με τον Κώστα Μανωλά στο 80', το γκολ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από το 7ο λεπτό. Με νίκη, όμως, επί της αδιάφορης Άντερλεχτ, οι Νταμπλούχοι της χώρας μας προκρίνονται ό,τι και να γίνει στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Με παίκτη περισσότερο έπαιξαν οι παίκτες του Μίτσελ σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος λόγω της αποβολής του Μάρκο Βεράτι στο 46'. Ο Μίτσελ ρίσκαρε, αλλά στο τέλος της η ομάδα έχασε τη συγκέντρωσή της, γνωρίζοντας την ήττα. Οι Πειραιώτες σεβάστηκαν υπερβολικά την ομάδα του Λοράν Μπλαν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που είχαν υπέρ τους το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Δεύτερη φετινή ήττα του Ολυμπιακού στον τρίτο όμιλο του Champions League και γενικότερα στη σεζόν, και αυτή από την Παρί Σεν-Ζερμέν. Η Πρωταθλήτρια Γαλλίας νίκησε τον Πρωταθλητή Ελλάδας με 2-1 στο "Παρκ ντε Πρενς", στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, χάρη σε γκολ του Έντινσον Καβάνι στο 90ό λεπτό. Την ίδια ώρα που η Μπενφίκα κέρδιζε την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες με 3-2 χάρη σε γκολ του Ροντρίγκο Μορένο Μασάντο, στο 90ό λεπτό. Δεν μας θέλει η μπάλα, αλλά την 6η και τελευταία αγωνιστική τα πράγματα είναι απλά: ο Ολυμπιακός με νίκη επί της Άντερλεχτ στις 10 Δεκεμβρίου, σφραγίζει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την πρόκρισή του στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μπενφίκα-Παρί, είναι το άλλο ματς του γκρουπ στο φινάλε.

redplanet



All Goals Paris Saint-Germain 2-1 Olympiakos... από Sport-Today-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog